Energetikai Szakreferensi Szolgáltatás

 

TELJESÍTSE TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉGEIT, ÉRJEN EL JELENTŐS ENERGIAMEGTAKARÍTÁSOKAT
Ebben segít Önnek
ENERGETIKAI SZAKREFERENSI SZOLGÁLTATÁSUNK

Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény, illetve a 122/2015. (V. 26.) Kormányrendelet kötelezővé teszi az energetikai szakreferens igénybevételét 2016. december 21.-től meghatározott energiafogyasztású vállalkozások számára.

Mely vállalatokra vonatkozik a kötelezettség?
Minden gazdálkodó szervezetre, legyen akár kis- közép- vagy nagyvállalat, amelynek a tárgyévet megelőző 3 évben az éves energiafelhasználásának átlaga meghaladja a

- 400 000 kWh villamos energiát vagy

- 100 000 m3 földgázt vagy

- 3 400 GJ hőmennyiséget.

 

A FrameWork Hungary Kft. az energiahatékonysági projektek megvalósításában szerzett szakmai tapasztalata, valamint számos ISO 50001 energiairányítási rendszer bevezetési és energetikai auditálási referencia birtokában professzionális energetikai szakreferensi szolgáltatást nyújt vállalkozásának.

  • A FrameWork Hungary Kft. energetikai szakreferensi szolgáltatása:

- Tanácsadóként részt vesz a rendszeres energetikai auditálás lefolytatásában.

- Javaslatokat fogalmaz meg energiahatékony üzemeltetési megoldásokkal és energiahatékonysági fejlesztési lehetőségekkel kapcsolatban.

- Elvégzi a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredmények kimutatásáról.

- Tevékenységéről, illetve a szervezet energiafogyasztásának mértékéről havi jelentést készít.

- A havi jelentések alapján a tárgyévet követő év május 15-ig a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről összefoglaló éves jelentést készít, melyet május 31-ig a gazdálkodó szervezet honlapján közzétesz.

- Ellátja az energiabeszerzéssel, energiahatékonysággal kapcsolatos feladatokat.


A szolgáltatás díjáról kérje ajánlatunkat!
További információkért keressen minket bizalommal.

Elérhetőségeink

FrameWork Hungary Kft.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06-1- 700-2431
             06-20- 311-4060
Web: www.framework.hu