FRAMEWORK 2017 KONFERENCIA - FEBRUÁR 2-3.

 

Tegye fel kérdéseit, kapjon megoldásokat kihívásaira, tanuljon inspiráló példákból változatos témákkal, sikeres vállalatok előadóival, vállalkozások történeteivel várjuk az érdeklődőket, kollégákat, irányítási vezetőket.


Küldetésünk

Számunkra a legfontosabb, hogy értéket teremtsünk. Abban segítünk a vállalkozásoknak és szervezeteknek, hogy egységes keretrendszerben, hosszú távra tervezett, ellenőrzött működést tudjanak fenntartani, és ezáltal jobb üzleti eredményeket tudjanak elérni.Ennek a törekvésnek az eléréséhez ad teret a FrameWork 2017 Konferencia, ahol most a minőségirányítás, a környezetvédelem, az energiahatékonyság területein dolgozó kollégák széles táborát kívánjuk felkészíteni az új szabványok kihívásaira. A FrameWork 2017 Konferencia célja, hogy támogassa és ösztönözze az irányítási rendszerszabványok területén dolgozó szakembereket.


"Ha fejlődni szeretne, nem mást kell csinálni, hanem máshogyan"


Jelentkezés


A Konferencián való részvételéhez jelentkezési lap kitöltése és irodánkba történő visszaküldése szükséges.
A jelentkezési lap letöltése >>

Részletekért kattintson ide >>
További információért keressen elérhetőségeinken: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 0620/311-3838


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!